Babi Pangang is een authentiek Chinees-Indisch gerecht met varkensvlees. Het gerecht is vooral bekend door de zoetzure saus met onder andere gember en tomaat. In deze mix zit een marinademix voor het vlees en een sausmix om het gerecht mee af te maken, waardoor je zelf heel gemakkelijk smaakvolle Babi Pangang op tafel zet.
Tip: Je kunt het varkensvlees natuurlijk ook vervangen door kip, dan heb je als variatie Ajam Pangang! Of varieer met smaken door eens de mix voor Babi Ketjap te gebruiken
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Doe het lege doosje bij het oud papier en help mee aan de papier- en kartonkringloop.
per 100ml | |
---|---|
ENER-KJ | 335 kJ |
Energie | 80 kcal |
Zout | 0.93 g |
Eiwitr | 0.5 g |
Suiker | 13 g |
Vetten | 1.1 g |
FASAT | 0.6 g |
Koolhydraten | 17 g |
FIBTG | 0.5 g |
ENER-COMBINED | 80 kcal / 335 kJ |