Mix voor Babi Pangangsaus

43 g

Babi Pangang is een authentiek Chinees-Indisch gerecht met varkensvlees. Het gerecht is vooral bekend door de zoetzure saus met onder andere gember en tomaat. In deze mix zit een marinademix voor het vlees en een sausmix om het gerecht mee af te maken, waardoor je zelf heel gemakkelijk smaakvolle Babi Pangang op tafel zet.

Tip: Je kunt het varkensvlees natuurlijk ook vervangen door kip, dan heb je als variatie Ajam Pangang! Of varieer met smaken door eens de mix voor Babi Ketjap te gebruiken

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Doe het lege doosje bij het oud papier en help mee aan de papier- en kartonkringloop.

Suiker, dextrose, aardappelzetmeel, tomatenpureepoeder¹ 11%, palmvet, zout, aroma (bevat SOJA, TARWE), mineraalzout (kalium), specerijen (gember 1,6%, cayennepeper, knoflook, piment), ui, maltodextrine, voedingszuur E330, sojasaus (SOJABOON, TARWE), smaakversterkers (E621, E627, E631). Kan ei, melk, mosterd, selderij, andere glutenbevattende granen bevatten. ¹op duurzame wijze geteeld.
per 100ml
ENER-KJ 335 kJ
Energie 80 kcal
Zout 0.93 g
Eiwitr 0.5 g
Suiker 13 g
Vetten 1.1 g
FASAT 0.6 g
Koolhydraten 17 g
FIBTG 0.5 g
ENER-COMBINED 80 kcal / 335 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Selderij, Ei, Melk, Mosterd, Soja, Wheat and its derivates, Glutenbevattende granen 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild