Mix voor Babi Pangang

73 GR

Babi Pangang is een authentiek Chinees-Indisch gerecht met varkensvlees. Het gerecht is vooral bekend door de zoetzure saus met onder andere gember en tomaat. In deze mix zit een marinademix voor het vlees en een sausmix om het gerecht mee af te maken, waardoor je zelf heel gemakkelijk smaakvolle Babi Pangang op tafel zet.

Tip: Je kunt het varkensvlees natuurlijk ook vervangen door kip, dan heb je als variatie Ajam Pangang! Of varieer met smaken door eens de mix voor Babi Ketjap te gebruiken

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Doe het lege doosje bij het oud papier en help mee aan de papier- en kartonkringloop.

Sausmix: Suiker, aardappelzetmeel, tomaat, zout, gistextract (bevat GERST), raapzaadolie, sojasauspoeder (zout, TARWEBLOEM, SOJABOON), gember, koriander, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur, anijs, cayennepeper, rode bietenpoeder. Marinademix: Suiker, zout, natuurlijk aroma, gistextract, ui, knoflook, gember, koriander, tomaat, sojasauspoeder (zout, TARWEBLOEM, SOJABOON), komijnzaad, rode bietenpoeder, cayennepeper, zwarte peper, limoenbladpoeder. Kan ei, melk, selderij, mosterd bevatten.
per 100g
Energie 118 kcal
Suiker 1.7 g
FIBTG 4 g
FASAT 0.7 g
Vetten 3.2 g
Koolhydraten 15 g
Zout 0.4 g
ENER-KJ 494 kJ
Eiwitr 6.7 g
ENER-COMBINED 118 kcal / 494 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Glutenbevattende granen, Selderij, Ei, Soja, Melk, Mosterd, Wheat and its derivates, Barley And Barley Products (Gluten containing Grain) 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild