Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak. 
25 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 45 g Conimex Rijstnoedels 2mm (1 blok)
  • 1 Knorr Rundvlees Bouillontabletten
  • 15 g verse gemberwortel
  • 1 kaneelstokje
  • 3 steranijs sterren
  • 1 eetlepel Conimex Sojasaus
  • 1 eetlepel wok olie
  • 1 lente-ui
  • 1 kleine spitskool
  • 150 g rundvlees bijv. biefstuk
  • 1 rode peper
  • 75 g taugé
  • 15 g verse koriander

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 366.8 kcal
Eiwitten 23.56 g
Suikers 11.29 g
Vezels 7.96 g
Verzadigde vetten 3.92 g
Natrium 920.41 mg
Fat Per Nutrient Basis 13.85 g

Bereidingswijze

  1. Bereid de Conimex rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Los het bouillonblokje op in 750 ml kokend water. Snijd de gember in plakjes en laat deze samen met het kaneelstokje en 3 steranijs sterren 15 minuten trekken in de bouillon. Voeg als laatste 1 eetlepel Conimex sojasaus toe.

  2. Snijd de lente-ui in schuine ringetjes en de spitskool in dunne reepjes. Snijd de biefstuk in hele dunne plakjes en snijd ze eventueel iets kleiner. Snijd de rode peper, zonder de zaadjes in dunne ringetjes en de koriander fijn.

  3. Verdeel de rijstnoedels over de kommen, verdeel er de groenten en rode peper erover. Leg het vlees erop. Zeef de bouillon en breng aan de kook. Schep de gloeiendhete bouillon in de kommen en strooi de gesneden koriander over de soep. Serveer de pho bo soep direct.

Meer heerlijke recepten