Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

Maak een heerlijke Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat. Extra lekker door de Conimex Gele Curry met een intense en volle smaak. 
15 Minutes
3
Kruidig,Mild

Ingrediënten

  • 3 el Conimex Wokolie
  • 90 g Conimex Gele Curry Paste
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g pompoen partjes
  • 1 rode ui
  • 2 tomaten
  • 225 g pandanrijst

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 598.707 kcal
Eiwitten 8.979 g
Suikers 9.034 g
Vezels 4.735 g
Verzadigde vetten 13.357 g
Natrium 17.801 mg
Fat Per Nutrient Basis 28.317 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst. Verhit de oven op 200 graden C. hete lucht. Meng 3 el olie met een uitgeperst teentje knoflook. Snij de tomaten grove stukken en de uien in grove halve ringen.

  2. Meng de helft van de olie met de pompoen en verdeel ze over een bakplaat bedekt met vetvrij papier. Rooster de pompoen ongeveer 10 min. in de voorverwarmde oven. Meng de resterende olie met de tomaten en uien, verdeel deze, na 5 min. roosteren, bij de pompoen op de bakplaat en rooster deze de laatste 5 min. mee.

  3. Breng de kokosmelk, 100 ml en de currypaste in een pan al roerende aan de kook en laat dit ongeveer 2 min. zachtjes koken. Voeg de pompoen, tomaat en ui toe en verhit kort even door.

  4. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild