Mix voor Nasi

20 g

Nasi is een van de meest populaire gerechten uit de Indonesische keuken. Het staat voor 'gekookte rijst' en kan op veel manieren worden klaargemaakt. Deze mix voor Nasi is een milde kruidenmix met onder andere gember, komijn en kurkuma. De specerijen zorgen voor een heerlijk geurig gerecht!

Tip: Deze mix voor Nasi is mild gekruid. Hou je van pittig? Kluts dan 2 eetlepels Conimex sambal oelek met 4 eieren in een kom en maak zo pittige omeletreepjes voor in de Nasi.

Specerijen 37% (koriander, paprikapoeder, gember, komijn, kurkuma, peper, chilipeper, anijs), zout, zetmeel, knoflook, natuurlijk aroma (bevat SOJA, TARWE), wortel, paprika, raapzaadolie, prei, kleurstof: karamel, suiker, citroensappoeder.
Voedingswaarde-etiket per 100g
Vetten 2.6 g
FASAT 0.5 g
FIBTG 0.9 g
Koolhydraten 17 g
Zout 0.31 g
Eiwitr 5.6 g
Energie 115 kcal
ENER-KJ 484 kJ
Suiker 0.9 g
ENER-COMBINED 115 kcal / 484 kJ
Soja en producten op basis van soja, Glutenbevattende granen en producten op basis van glutenbevattende granen, Tarwe en producten op basis van tarwe 

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild