Mix voor Nasi 

20 g

Nasi is een van de meest populaire gerechten uit de Indonesische keuken. Het staat voor 'gekookte rijst' en kan op veel manieren worden klaargemaakt. Deze mix voor Nasi is een milde kruidenmix met onder andere gember, komijn en kurkuma. De specerijen zorgen voor een heerlijk geurig gerecht!

Tip: Deze mix voor Nasi is mild gekruid. Hou je van pittig? Kluts dan 2 eetlepels Conimex sambal oelek met 4 eieren in een kom en maak zo pittige omeletreepjes voor in de Nasi.

Specerijen 37% (koriander, paprikapoeder, gember, komijn, kurkuma, peper, chilipeper, anijs), zout, zetmeel, knoflook, natuurlijk aroma (bevat SOJA, TARWE), wortel, paprika, raapzaadolie, prei, kleurstof: karamel, suiker, citroensappoeder.
per 100g
Vetten 2.6 g
ENER- 115 kcal
Verzadigde vetten 0.5 g
Zout 0.31 g
Eiwitten 5.6 g
Koolhydraten 17 g
Suiker 0.9 g
ENER-KJ 484 kJ
Voedingsvezel 0.9 g
Energie 115 kcal / 484 kJ
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild