Mix voor Nasi 

20 g

Nasi is een van de meest populaire gerechten uit de Indonesische keuken. Het staat voor 'gekookte rijst' en kan op veel manieren worden klaargemaakt. Deze mix voor Nasi is een milde kruidenmix met onder andere gember, komijn en kurkuma. De specerijen zorgen voor een heerlijk geurig gerecht!

Tip: Deze mix voor Nasi is mild gekruid. Hou je van pittig? Kluts dan 2 eetlepels Conimex sambal oelek met 4 eieren in een kom en maak zo pittige omeletreepjes voor in de Nasi.

Specerijen 37% (koriander, paprikapoeder, gember, komijn, kurkuma, peper, chilipeper, anijs), zout, zetmeel, knoflook, natuurlijk aroma (bevat SOJA, TARWE), wortel, paprika, raapzaadolie, prei, kleurstof: karamel, suiker, citroensappoeder.
per 100ml per 100g
Vetten 2.6 g 7.4 g
Energie 115 kcal 265 kcal
FASAT 0.5 g 0.8 g
Zout 0.31 g 27.3 g
Eiwitr 5.6 g 9.2 g
Koolhydraten 17 g 33 g
Suiker 0.9 g 4.8 g
ENER-KJ 484 kJ 1107 kJ
FIBTG 0.9 g 14 g
ENER-COMBINED 115 kcal / 484 kJ 265 kcal / 1107 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild