Ontdek de heerlijke nieuwe authentieke Thaise Curry’s van Conimex! Verkrijgbaar in een groene, rode en gele variant. De curry pasta’s zijn ontwikkeld samen met een Thaise chef en zijn gemaakt van smaakvolle ingrediënten zoals citroengras, gember en laos. Dit geeft onze curry’s een intense en volle smaak, waardoor je nu eenvoudig de smaak van de Thaise keuken ook thuis kunt ervaren.
Een dagje geen vlees? Onze curry’s geven zoveel smaak aan je maaltijd, dat het ook heerlijk is met lekker veel groente. Daarnaast zijn de nieuwe Conimex Thaise Curry’s ook glutenvrij en vegan.
De naam van een curry geeft aan welke ingrediënten er in de curry paste worden gebruikt. Weet jij welke bij jou past?
Groene curry
De Groene curry staat voor de kleur van de chilipepers in het gerecht. Zo wordt de groene curry gemaakt met groene pepers, limoenblad, laos, komijn en koriander. Al deze specerijen geven de curry een intense en volle smaak. De Conimex groene curry is licht pittig, net als de Conimex rode curry.
Rode curry
De rode curry staat voor de kleur van de chilipepers in het gerecht. Rode curry wordt gemaakt met rode pepers, citroengras, laos en knoflook waardoor je een licht pittige Thaise curry krijgt.
Gele curry
De Conimex gele curry is een milde curry variant met kerrie, citroengras en laos. Dit geeft de curry een zoete, kruidige kerriesmaak geeft. De gele kleur komt van de kurkuma (geelwortel) die gebruikt wordt, samen met mosterdzaad, komijn en korianderzaad.
Curry met lekker veel groenten
Een curry wordt vaak bereid met kip, maar je kunt ook vis, rund- of varkensvlees gebruiken. Liever geen of minder vlees of vis eten? Ga dan voor een vegetarische curry met veel groenten en eiwitrijke producten als tofu, kikkererwten of cashewnoten. Tofu is gemaakt van sojabonen en goed te verwerken in een curry, omdat het lekker veel smaak opneemt. Curry is een perfect gerecht om groenten die je nog in huis hebt in te verwerken. Onze tip: zorg dat je altijd een zakje Conimex curry en een pakje kokosmelk in huis hebt!