Secondary Image

Thaise Curry's!

Ontdek de heerlijke nieuwe authentieke Thaise Curry’s van Conimex! Verkrijgbaar in een groenerode en gele variant. De curry pasta’s zijn ontwikkeld samen met een Thaise chef en zijn gemaakt van smaakvolle ingrediënten zoals citroengras, gember en laos. Dit geeft onze curry’s een intense en volle smaak, waardoor je nu eenvoudig de smaak van de Thaise keuken ook thuis kunt ervaren.

Een dagje geen vlees? Onze curry’s geven zoveel smaak aan je maaltijd, dat het ook heerlijk is met lekker veel groente. Daarnaast zijn de nieuwe Conimex Thaise Curry’s ook glutenvrij en vegan.

Gele Curry Kip 4122 square

Groene curry

De Groene curry staat voor de kleur van de chilipepers in het gerecht. Zo wordt de groene curry gemaakt met groene pepers, limoenblad, laos, komijn en koriander. Al deze specerijen geven de curry een intense en volle smaak. De Conimex groene curry is licht pittig, net als de Conimex rode curry. 

Gele Curry Kip 4122 square

Rode curry

De rode curry staat voor de kleur van de chilipepers in het gerecht. Rode curry wordt gemaakt met rode pepers, citroengras, laos en knoflook waardoor je een licht pittige Thaise curry krijgt. 

Gele Curry Kip 4122 square

Gele curry

De Conimex gele curry is een milde curry variant met kerrie, citroengras en laos. Dit geeft de curry een zoete, kruidige kerriesmaak geeft. De gele kleur komt van de kurkuma (geelwortel) die gebruikt wordt, samen met mosterdzaad, komijn en korianderzaad.

Gele Curry Kip 4122 square

Curry met lekker veel groenten

Een curry wordt vaak bereid met kip, maar je kunt ook vis, rund- of varkensvlees gebruiken. Liever geen of minder vlees of vis eten? Ga dan voor een vegetarische curry met veel groenten en eiwitrijke producten als tofu, kikkererwten of cashewnoten. Tofu is gemaakt van sojabonen en goed te verwerken in een curry, omdat het lekker veel smaak opneemt. Curry is een perfect gerecht om groenten die je nog in huis hebt in te verwerken. Onze tip: zorg dat je altijd een zakje Conimex curry en een pakje kokosmelk in huis hebt! 

Hoe haal je pitjes uit een peper?