Populaire recepten

  • Nasi Speciaal met kip en limoen

    De lekkerste nasi speciaal met kip en limoen maak je natuurlijk met Conimex voor Nasi Speciaal. Extra lekker en gezond door Conimex Ketjap Manis, nasigroentes en kipfilet. Serveer deze nasi voor 4 personen uit de oosterse keuken met Conimex Kroepoek.

    • 30 min

    • 4

      people

    • Kruidig

  • Nasi met gewokte garnalen en wokgroenten

    Nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander

    De lekkerste nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander maak je met dit recept en Conimex Woksaus Zoete Soja eenvoudig zelf in slechts een kwartiertje tijd.

    • 15 min

    • 4

      people

    • Kruidig

  • Basis Nasi

    Basis Nasi

    De lekkerste basis nasi voor elk nasigerecht. Met witte rijst, Conimex Wokolie, nasivlees, nasigroentes en natuurlijk Conimex mix voor Nasi speciaal. In slechts 20 minuten tijd staat dit rijstgerecht al op tafel voor 4 personen.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig

  • Nasi goreng

    Nasi Goreng met pittige omeletrolletjes

    Wil je een lekkere vegetarische Nasi Goreng maken? Dit recept is eenvoudig te maken, door de heerlijke Conimex mix voor Nasi Goreng. Met deze gekruide rijst maak je iedereen blij!

    • 25 min

    • 4

      people

    • Pittig

  • Gewokte ketjaprijst met omelet

    Gewokte ketjaprijst met omelet

    Heerlijke zelf gewokte ketjaprijst met omelet. Gebakken rijst komt oorspronkelijk uit China. In de Indonesisch-Chinese keuken kennen we het als nasi goreng. Het gebakken ei dat we er vaak bij eten is weer een Javaanse vinding. Dit rijstgerecht uit de Oosterse keuken is extra lekker door Conimex Kruidenmix voor Nasi.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Mild

  • Nasi goreng met cashewnoten

    Nasi goreng met cashewnoten

    Het woord 'Nasi Goreng' komt oorspronkelijk uit het Indonesische en Maleisische taalgebied. Als je kijkt naar de vertaling van het woord 'Nasi Goreng', betekend 'Nasi' rijst en het woord 'Goreng' Gebakken.

    • 25 min

    • 4

      people

    • Mild