Nasi Goreng met gewokte komkommer

Heb jij toevallig nog komkommer in je koelkast liggen? Door komkommer te wokken kun je het verwerken in een heerlijke nasi goreng. Lekker makkelijk én je hoeft dus niks te verspillen!

Nasi met bloemkoolrijst

De kleurrijke nasi maak je met bloemkool, sperzieboontjes en paprika. Maar gebruik vooral de groentes die je nog in huis hebt! Tip: Rasp de stronkjes van de bloemkool mee, zo hoef je niks weg te gooien! Lees hier hoe je deze heerlijke nasi maakt.

Nasi Goreng met spruitjes en sperziebonen

Ben jij niet zo’n fan van spruitjes? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd! Spruitjes zijn een koolsoort en hierdoor ook heerlijk in de wok. Zo geven ze een heerlijke bite aan deze nasi met spruitjes en boontjes. Klik hier hoe je dit recept maakt.

Inspiratie & Recepten

  • Top 3 Nasi recepten

    Hier kun je ter inspiratie een top 3 nasi goreng gerechten vinden waarvan je zeker gaat smullen!

    Lees meer
  • Hoe maak je een heerlijke Bami Goreng?

    Bami Goreng is een heerlijk gerecht met vele variatiemogelijkheden. Maar wat is nu eigenlijk een goede basis voor Bami?

    Lees meer
  • Verspil minder met Nasi Goreng

    Nasi goreng wordt in Indonesië van oudsher gemaakt met overgebleven groenten en rijst van de vorige dag. De rijst die over is wordt opgebakken en de restjes groenten worden hieraan toegevoegd.

    Lees meer
  • Bami, zo lekker is koken met noedels

    Alles wat je moet weten over Bami kan je hier terugvinden. Zoals hoe je Bami maakt, welke noedels je het beste gebruikt en meer.

    Lees meer