Mix voor Kerriesaus

40 g

Ajam Kerrie is één van de vele Indonesische curry's. Met deze mix voor kerriesaus, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, maak je makkelijk en snel een lekkere milde, lichtzoete saus.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Doe het lege doosje bij het oud papier en help mee aan de papier- en kartonkringloop.

Maltodextrine, gemodificeerd aardappelzetmeel, dextrose, suiker, weiproduct (bevat MELK), zout, aardappelzetmeel, aroma (bevat MELK, TARWE), ui¹, palmvet, MELKSUIKER, mineraalzout (kalium), TARWEBLOEM, koriander, gistextract, zonnebloemolie, knoflookpoeder¹, kurkuma, peper, komijn, kardemom. Kan ei, mosterd, selderij, soja, andere glutenbevattende granen bevatten. ¹op duurzame wijze geteeld.
Voedingswaarde-etiket per 100ml
ENER-KJ 320 kJ
Energie 76 kcal
FASAT 0.4 g
Suiker 7.2 g
Vetten 1 g
Koolhydraten 16 g
Eiwitr 0.8 g
Zout 1.2 g
FIBTG 0.5 g
ENER-COMBINED 76 kcal / 320 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Mosterd, Glutenbevattende granen, Ei, Selderij, Wheat and its derivates, Melk, Soja 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild