Mix voor Kerriesaus 

40 g

Ajam Kerrie is één van de vele Indonesische curry's. Met deze mix voor kerriesaus, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, maak je makkelijk en snel een lekkere milde, lichtzoete saus.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Doe het lege doosje bij het oud papier en help mee aan de papier- en kartonkringloop.

Maltodextrine, gemodificeerd aardappelzetmeel, dextrose, suiker, weiproduct (bevat MELK), zout, aardappelzetmeel, aroma (bevat MELK, TARWE), ui¹, palmvet, MELKSUIKER, mineraalzout (kalium), TARWEBLOEM, koriander, gistextract, zonnebloemolie, knoflookpoeder¹, kurkuma, peper, komijn, kardemom. Kan ei, mosterd, selderij, soja, andere glutenbevattende granen bevatten. ¹op duurzame wijze geteeld.
per 100ml
ENER-KJ 320 kJ
ENER- 76 kcal
Verzadigde vetten 0.4 g
Suiker 7.2 g
Vetten 1 g
Koolhydraten 16 g
Eiwitten 0.8 g
Zout 1.2 g
Voedingsvezel 0.5 g
Energie 76 kcal / 320 kJ
Mosterd, Glutenbevattende granen, Ei, Selderij, Wheat and its derivates, Melk, Soja 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild