Met de mix voor Babi Ketjap maak je gemakkelijk een mild Indonesisch vleesgerecht met ketjapsaus. Marineer het vlees in de kruidenmix en voeg de sausmix later toe in de pan. Zo serveer je binnen 30 minuten een smaakvolle Babi Ketjap. Natuurlijk kun je het varkensvlees ook vervangen door bijvoorbeeld kip voor een Ajam Ketjap.
Tip: Voeg een scheutje Conimex wokolie toe aan de kruidenmix voor Babi Ketjap om het vlees te marineren. Niet alleen zorgt dit voor een heerlijke geur door de natuurlijke kruiden- en specerijextracten in de olie, maar de olie kan ook tot zeer hoge temperaturen worden verhit waardoor het erg geschikt is voor wokken.
Voedingswaarde-etiket | per 100g |
---|---|
Zout | 0.33 g |
FASAT | 0.9 g |
Energie | 136 kcal |
Koolhydraten | 18 g |
Eiwitr | 7.2 g |
ENER-KJ | 571 kJ |
Vetten | 3.8 g |
Suiker | 2.8 g |
FIBTG | 0.5 g |
ENER-COMBINED | 136 kcal / 571 kJ |