Sambal Manis 200g 

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs hun verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Manis is een gebakken sambal met een zoete smaak en net wat milder dan de Sambal Oelek en Brandal. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar past ook prima bij snacks, op (pinda-)kaas, bij groenten en door de omelet. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal 38% (chilipeper¹ 33%, zout, voedingszuur E270), suiker, melasse, gebakken ui (ui 9,9%, zonnebloemolie), water, zout, raapzaadolie, azijn, tamarindepoeder, GARNALENPOEDER, conserveermiddel E202. ¹ op duurzame wijze geteeld.
per 100g
ENER- 215 kcal
Koolhydraten 39 g
ENER-KJ 900 kJ
Zout 8.6 g
Vetten 5.3 g
Eiwitten 1.8 g
Suiker 29 g
Verzadigde vetten 0.4 g
Voedingsvezel 2.2 g
Energie 215 kcal / 900 kJ
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild