Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs hun verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.
Sambal Manis is een gebakken sambal met een zoete smaak en net wat milder dan de Sambal Oelek en Brandal. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar past ook prima bij snacks, op (pinda-)kaas, bij groenten en door de omelet. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.
Lees hier alles over het project en de voortgang
Koel en droog bewaren.
Voedingswaarde-etiket | per 100g |
---|---|
Energie | 215 kcal |
Koolhydraten | 39 g |
ENER-KJ | 900 kJ |
Zout | 8.6 g |
Vetten | 5.3 g |
Eiwitr | 1.8 g |
Suiker | 29 g |
FASAT | 0.4 g |
FIBTG | 2.2 g |
ENER-COMBINED | 215 kcal / 900 kJ |