Sambal Manis 200g 

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs hun verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Manis is een gebakken sambal met een zoete smaak en net wat milder dan de Sambal Oelek en Brandal. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar past ook prima bij snacks, op (pinda-)kaas, bij groenten en door de omelet. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal Oelek 38% (chilipeper 32%, zout, voedingszuur E260, conserveermiddel E202), suiker, melasse, gebakken ui (ui 9,9%, zonnebloemolie), water, raapzaadolie, zout, azijn, tamarindepoeder, GARNALENPOEDER, conserveermiddel E202.
per 100g
Energie 213 kcal
Koolhydraten 37 g
ENER-KJ 892 kJ
Zout 8.6 g
Vetten 5.6 g
Eiwitr 2 g
Suiker 29 g
FASAT 0.5 g
FIBTG 2.6 g
ENER-COMBINED 213 kcal / 892 kJ
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten