Sambal Manis 200g

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs hun verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Manis is een gebakken sambal met een zoete smaak en net wat milder dan de Sambal Oelek en Brandal. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar past ook prima bij snacks, op (pinda-)kaas, bij groenten en door de omelet. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal 38% (chilipeper 33%, zout, voedingszuur E270), suiker, melasse, gebakken ui (ui 9,9%, zonnebloemolie), water, zout, raapzaadolie, azijn, tamarindepoeder, GARNALENPOEDER, conserveermiddel E202.
Voedingswaarde-etiket per 100g
Energie 215 kcal
Koolhydraten 39 g
ENER-KJ 900 kJ
Zout 8.6 g
Vetten 5.3 g
Eiwitr 1.8 g
Suiker 29 g
FASAT 0.4 g
FIBTG 2.2 g
ENER-COMBINED 215 kcal / 900 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild