Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs hun verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.
Sambal Brandal is een gebakken sambal met een pittige smaak. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft die kleine ‘kick’ aan je aziatische maaltijd, maar doet het ook goed in sauzen, stoofpotten en stamppotten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.
Lees hier alles over het project en de voortgang
Koel en droog bewaren.
Voedingswaarde-etiket | per 100g |
---|---|
FASAT | 0.4 g |
ENER-KJ | 741 kJ |
Suiker | 18 g |
FIBTG | 2.4 g |
Energie | 177 kcal |
Zout | 8.9 g |
Vetten | 5.6 g |
Eiwitr | 1.8 g |
Koolhydraten | 29 g |
ENER-COMBINED | 177 kcal / 741 kJ |