Sambal Brandal 200g 

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs hun verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Brandal is een gebakken sambal met een pittige smaak. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft die kleine ‘kick’ aan je aziatische maaltijd, maar doet het ook goed in sauzen, stoofpotten en stamppotten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal Oelek 54% (chilipeper¹ 47%, zout, voedingszuur E270), bruine basterdsuiker (suiker, karamel, invertsuikerstroop), gebakken ui (ui 7,2%, zonnebloemolie), melasse, water, raapzaadolie, zout, azijn, maltodextrine, galangawortelpoeder 0,5%, aroma, GARNALENPOEDER, Kaffir limoenblad 0,1%, conserveermiddel E202. ¹ op duurzame wijze geteeld.
per 100g
Verzadigde vetten 0.4 g
ENER-KJ 741 kJ
Suiker 18 g
Voedingsvezel 2.4 g
ENER- 177 kcal
Zout 8.9 g
Vetten 5.6 g
Eiwitten 1.8 g
Koolhydraten 29 g
Energie 177 kcal / 741 kJ
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild