Sambal Brandal 200g

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs hun verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Brandal is een gebakken sambal met een pittige smaak. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft die kleine ‘kick’ aan je aziatische maaltijd, maar doet het ook goed in sauzen, stoofpotten en stamppotten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal Oelek 54% (chilipeper 47%, zout, voedingszuur E270), bruine basterdsuiker (suiker, karamel, invertsuikerstroop), gebakken ui (ui 7,2%, zonnebloemolie), melasse, water, raapzaadolie, zout, azijn, maltodextrine, galangawortelpoeder 0,5%, aroma, GARNALENPOEDER, Kaffir limoenblad 0,1%, conserveermiddel E202.
Voedingswaarde-etiket per 100g
FASAT 0.4 g
ENER-KJ 741 kJ
Suiker 18 g
FIBTG 2.4 g
Energie 177 kcal
Zout 8.9 g
Vetten 5.6 g
Eiwitr 1.8 g
Koolhydraten 29 g
ENER-COMBINED 177 kcal / 741 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild