Sambal Badjak 200g 

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs uit verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige, milde smaak door de toevoeging van ui en knoflook. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan Aziatische gerechten maar is ook lekker in sauzen, vleesgerechten en in jus. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal Oelek 54% (chilipeper 45%, zout, voedingszuur E260, conserveermiddel E202), gebakken ui (ui 7,2%, zonnebloemolie), bruine basterdsuiker (suiker, karamel, invertsuikerstroop), water, suiker, raapzaadolie, maltodextrine, kokos, zout, azijn, gember 0,3%, knoflook 0,2%, GARNALENPOEDER, conserveermiddel E202.
per 100g
Vetten 8.4 g
FASAT 2.3 g
Eiwitr 2.2 g
Suiker 17 g
Energie 195 kcal
ENER-KJ 815 kJ
Koolhydraten 26 g
Zout 8.9 g
FIBTG 3.5 g
ENER-COMBINED 195 kcal / 815 kJ
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten