Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs uit verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige, milde smaak door de toevoeging van ui en knoflook. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan Aziatische gerechten maar is ook lekker in sauzen, vleesgerechten en in jus. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.
Lees hier alles over het project en de voortgang
Koel en droog bewaren.
Voedingswaarde-etiket | per 100g |
---|---|
Vetten | 8 g |
FASAT | 2.2 g |
Eiwitr | 1.9 g |
Suiker | 17 g |
Energie | 198 kcal |
ENER-KJ | 827 kJ |
Koolhydraten | 28 g |
Zout | 8.9 g |
FIBTG | 2.9 g |
ENER-COMBINED | 198 kcal / 827 kJ |