Sambal Badjak 200g 

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs uit verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige, milde smaak door de toevoeging van ui en knoflook. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan Aziatische gerechten maar is ook lekker in sauzen, vleesgerechten en in jus. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal 54% (chilipeper¹ 47%, zout, voedingszuur E270), gebakken ui (ui 7,2%, zonnebloemolie), bruine basterdsuiker (suiker, karamel, invertsuikerstroop), water, suiker, raapzaadolie, maltodextrine, zout, kokos, azijn, gember 0,3%, knoflook 0,2%, GARNALENPOEDER, conserveermiddel E202. ¹ op duurzame wijze geteeld.
per 100g
Vetten 8 g
Verzadigde vetten 4.6 g
Eiwitten 2.7 g
Suiker 16 g
ENER- 190 kcal
ENER-KJ 794 kJ
Koolhydraten 24 g
Zout 8.4 g
Voedingsvezel 2.9 g
Energie 190 kcal / 794 kJ
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild