Sambal Badjak 200g

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs uit verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht.

Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige, milde smaak door de toevoeging van ui en knoflook. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan Aziatische gerechten maar is ook lekker in sauzen, vleesgerechten en in jus. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Sambal 54% (chilipeper 47%, zout, voedingszuur E270), gebakken ui (ui 7,2%, zonnebloemolie), bruine basterdsuiker (suiker, karamel, invertsuikerstroop), water, suiker, raapzaadolie, maltodextrine, zout, kokos, azijn, gember 0,3%, knoflook 0,2%, GARNALENPOEDER, conserveermiddel E202.
Voedingswaarde-etiket per 100g
Vetten 8 g
FASAT 2.2 g
Eiwitr 1.9 g
Suiker 17 g
Energie 198 kcal
ENER-KJ 827 kJ
Koolhydraten 28 g
Zout 8.9 g
FIBTG 2.9 g
ENER-COMBINED 198 kcal / 827 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild