Sambal Oelek 200g 

200 g

Indonesië; wat een inspiratie! Op de markt zie je verse Lomboks (chilipepers) verpletterd worden onder de ‘ulek’; de stamper waar Sambal Oelek zijn naam aan dankt.

Sambal Oelek is de klassieker onder de sambals en geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar is ook lekker in soepen, sauzen en marinades. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers, volgens authentiek recept.

Lees hier alles over het project en de voortgang

Koel en droog bewaren.

Chilipeper¹ 88%, zout, voedingszuur E270, conserveermiddel E202. ¹ op duurzame wijze geteeld.
per 100g
Suiker 2.9 g
ENER- 50 kcal
Vetten 0.5 g
ENER-KJ 209 kJ
Eiwitten 1.7 g
Koolhydraten 8.4 g
Zout 11 g
Verzadigde vetten 0.1 g
Voedingsvezel 2.8 g
Energie 50 kcal / 209 kJ
 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild