Populaire recpeten

  • Bahmi goreng met gehakt, spitskool & Smaakmaker Sambal Badjak 15 Minutes  recipe

    Bami goreng met gehakt, spitskool & Sambal Badjak

    Bami recept met bami goreng en bami met ketjap manis en sambal badjak voor recept met rundvlees of recept rundvlees en noodles

    • CookingTime20 Minutes

    • PreparationTime5 Minutes

    • Servings 4

      people

    • DifficultyEenvoudig

  • Bami Sweet Chili met lenteui & Seroendeng 20 Minutes  recipe

    Bami Sweet Chili met lente ui en Pinda's

    Dit bami recept met rundvlees en lente ui is een zalig en frisse bami met veel kleur. De pinda's en sweet chili saus maken er een kruidige en oosterse maaltijd van. Eet smakelijk!

    • CookingTime20 Minutes

    • PreparationTime10 Minutes

    • Servings 4

      people

    • DifficultyEenvoudig

  • Gewokte knoflookbami met garnalen en paksoi 15 Minutes  recipe

    Gewokte knoflookbami met garnalen en paksoi

    Bami Goreng als bami recept met paksoi en wok olie voor de Wok Noedels en knoflook met citroen. Garnalen zijn lekker boemboe Conimex.

    • CookingTime10 Minutes

    • PreparationTime5 Minutes

    • Servings 4

      people

    • DifficultyEenvoudig

  •  20 Minutes  recipe

    Bami Goreng met pittige tofuspiesjes

    vegetarische gerechten. Lekkere tofu spiesjes. Sate, met satesaus. gekruiden bami, met groenten en sate. Pittige tofu gerechten.

    • CookingTime20 Minutes

    • PreparationTime15 Minutes

    • Servings 4

      people

    • DifficultyGemiddeld

  • Bami rames 30 Minutes  recipe

    Bami Rames

    Voedzaam gerecht. Bami Campur. Bami Rames. Groenten, vlees en sambal. Sajoer boontjes. Kip. Gekruide mie.

    • CookingTime30 Minutes

    • PreparationTime15 Minutes

    • Servings 4

      people

    • DifficultyMoeilijk

  •  15 Minutes  recipe

    Bami met paksoi, broccoli en roerei

    Bami, Mie of eiermie recept, Eiermie gebruiken. gebakken ei. boemboe Conimex gebruiken. met groenten en paksoi . Tips voor roer ei maken.

    • CookingTime15 Minutes

    • PreparationTime5 Minutes

    • Servings 4

      people

    • DifficultyEenvoudig