Bami Goreng met paksoi en kipsaté

Bami Goreng met paksoi en kipsaté

Deze Bami Goreng met de kip en paksoi is een heerlijk gerecht. De saté saus maken is een eitje en ook de mie nestjes zijn zo gekookt. De bami goreng kruiden mix en ketjap asin geven dit gerecht zijn zalige smaak. 
30 min
4
Mild

Ingrediënten

  • 250 g Conimex Mie Nestjes
  • 1 zak Conimex mix voor Bami Goreng
  • 300 g kipfilet
  • 4 el Conimex Wok Olie
  • 1 el Conimex Ketjap Asin
  • 1 paksoi
  • 2 tenen knoflook
  • 4 el Conimex Gebakken Uitjes
  • 0.5 potje Conimex Saté saus Pikant Kant en Klaar
  • Extra nodig: Satéstokjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 618.01 kcal
Eiwitten 30.77 g
Suikers 19.88 g
Vezels 4.22 g
Verzadigde vetten 4.63 g
Natrium 1669.43 mg
Fat Per Nutrient Basis 22.98 g

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex mie nestjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Afgieten in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken.

  2. Meng de Conimex mix voor bahmi goreng met 100 ml kokend water en laat minstens 10 min. wellen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Meng de kip met 1 eetlepel Conimex wok olie, eventueel wat peper en de Conimex ketjap asin. Rijg aan de satéstokjes. Snijd de paksoi in reepjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes.

  3. Verhit een grillpan of -plaat en rooster de satéstokjes 5 min. rondom totdat de kip gaar is. Houd de stokjes warm onder aluminiumfolie. Verwarm ondertussen een wok op hoog vuur, voeg de rest van de wok olie toe en roerbak de paksoi met de knoflook 3 min. Roer de gewelde mix erdoor en roerbak kort mee. Schep de mie erdoor en warm goed door. Voeg voor een lekker knappertje de Conimex gebakken uitjes toe aan de bami.

  4. Verwarm de smeuïge Conimex satésaus Pikant (kant-en-klaar) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de Bami over 4 borden of grote kommen. Leg de kipsaté ernaast. Schep er wat smeuïge satésaus bij.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild