En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 646.71 kcal |
Eiwitten | 31.9 g |
Suikers | 24.41 g |
Vezels | 7.99 g |
Verzadigde vetten | 4.8 g |
Natrium | 1457.93 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 23.48 g |
Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex volkoren noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Afgieten in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken.
Meng de Conimex mix voor bami goreng met 100 ml kokend water en laat minstens 10 min. wellen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Meng de kip met 1 el Conimex wok olie, eventueel wat peper en de Conimex ketjap manis. Rijg aan de satéstokjes. Snijd de paksoi in reepjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de paprika in dunne reepjes.
Verhit een grillpan of -plaat en rooster de satéstokjes 5 min. rondom totdat de kip gaar is. Houd de stokjes warm onder aluminiumfolie. Verwarm ondertussen een wok op hoog vuur, voeg de rest van de wok olie toe en roerbak de paksoi en paprika met de knoflook 3 min. Roer de gewelde mix erdoor en roerbak kort mee. Schep de volkoren noedels erdoor en warm goed door. Voeg voor een lekker knappertje de Conimex gebakken uitjes toe aan de noedels.
Verwarm de smeuïge Conimex satésaus Mild (kant-en-klaar) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de Bami Goreng over 4 borden of grote kommen. Leg de kipsaté ernaast. Schep er wat smeuïge satésaus bij.
Serveer met Conimex Cassave Kroepoek.