En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 741.62 kcal |
Eiwitten | 38.43 g |
Suikers | 23.07 g |
Vezels | 12.4 g |
Verzadigde vetten | 4.24 g |
Natrium | 2168.92 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 25.19 g |
Bereid de Volkoren Noodles volgens de instructies op de verpakking en zet deze apart.
Wel de kruidenmix met 2 el water, 1 el ketjap en 1 tl sambal.
Snij de prei in dunne ringen, de winterpeen in dunne plakjes, de spitskool in dunne reepjes en de rode peper in ringetjes.
Snij de kip in blokjes en bak deze in een scheutje wokolie. Voeg de prei, wortel en de spitskool toe en bak ongeveer 2 minuten mee. Verkruimel het bouillonblokje en voeg toe. Blus het geheel af met het kruidenmengsel. Zet het vuur lager en roer het geheel goed door. Voeg daarna de eiermie toe en meng goed door.
Bak in een andere pan 4 spiegeleieren.
Maak de pindasaus volgens de instructies op de verpakking.
Serveer de bami met een spiegeleitje, pindasaus en de Cassave Kroepoek.