Bami met paksoi, broccoli en roerei

Deze bami met paksoi, broccoli en roerei is een redelijk eenvoudig recept en zet je in een handomdraai op tafel! 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • Conimex Wok Noedels 248 g
  • 200 g sperziebonen
  • 1 rode ui
  • 1 stronk broccoli
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 2 eieren
  • 0.5 el Conimex Sambal Badjak
  • 1 bakje Conimex Boemboe Bami Goreng 95 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 460.772 kcal
Eiwitten 12.781 g
Suikers 9.695 g
Vezels 4.302 g
Verzadigde vetten 6.451 g
Natrium 1159.334 mg
Fat Per Nutrient Basis 21.3 g

Bereidingswijze

  1. Snij de broccoli in roosjes en dop de sperziebonen en halveer deze. Snij de rode ui in halve ringen.

  2. Kook de Conimex Woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Breng een pan ruim water aan de kook en kook de broccoli en sperziebonen in 4 min. beetgaar.

  4. Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de rode ui 2 min. en voeg de broccoli en sperziebonen toe en bak nog ca. 1 min. goed door.

  5. Klop de eieren en de Conimex Sambal Badjak door elkaar en schenk dit in de wok. Roer tot het ei is gestold.

  6. Meng vervolgens 100 ml water en de Conimex Boemboe Bami Goreng erdoor.

  7. Meng het groenten-eimengsel met de woknoedels en roerbak het geheel nog ca. 2 min. door.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild