En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 730.88 kcal |
Eiwitten | 35.79 g |
Suikers | 17.81 g |
Vezels | 14.25 g |
Verzadigde vetten | 5.26 g |
Natrium | 2783.75 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 25.6 g |
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook ze vervolgens beetgaar in ruim kokend water. Snij de kippendijfilet in vieren en marineer de kippendijfiletstukjes in 4 el Ketjap Manis marinade.
Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de Conimex mix voor Bami Goreng met 100 ml kokend water in een kom en laat het minimaal 10 min. wellen.
Verhit in een wok 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de sperziebonen ca. 2 min. Voeg de Conimex Boemboe Sajoer boontjes en 200 ml water toe en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan 2 el Conimex wokolie en bak hierin de gemarineerde kippendijfilet goudbruin en gaar.
Verhit in een andere wok 1 el Conimex wokolie en roerbak hierin het groentepakket kort. Voeg vervolgens de gewelde mix voor Bami Goreng en de gekookte Volkoren Noodles toe en meng het geheel goed door elkaar.
Serveer de Sajoer boontjes, de bami en de kip samen op een bord. Lekker met Conimex sambal Oelek.