Gembersiroop 

175 ml

Gembersiroop geeft een zoet accent aan gerechten en is heerlijk in sauzen en Aziatische saladedressings. Het is een goede vervanging verse gember, maar is iets zachter en zoeter van smaak.

Gembersiroop is erg daarnaast ook erg lekker om tofublokjes op smaak te brengen, zoals in dit volkoren noedels met groenten recept of in deze lekkere Gado Gado salade.

Suiker, water, dextrose, zout, gemodificeerd maïszetmeel, melasse, voedingszuur E330, conserveermiddel E202, gemberextract, verdikkingsmiddel E415, raapzaadolie. E= door de E.G. goedgekeurde hulpstof.
per 100ml
Zout 2.8 g
ENER-KJ 1156 kJ
Vetten 0 g
Koolhydraten 68 g
ENER- 273 kcal
Eiwitten 0.5 g
Suiker 66 g
Verzadigde vetten 0 g
Energie 273 kcal / 1156 kJ
 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild