Volkoren noedels met groenten in teriyakisaus en tofublokjes

Volkoren noedels met groenten in teriyakisaus en tofublokjes

Waan je even in Azië en probeer eens dit heerlijke wokgerecht met volkoren noedels en verse groenten! Dit gerecht is perfect als je een dagje zonder vlees wilt koken. De Conimex Teriyaki Woksaus voegt een lekker zoete smaak toe aan het gerecht.

Servings

2

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 180 g gekruide tofureepjes
  • 3 el Conimex Gembersiroop
  • 3 el Conimex Wokolie
  • 450 g nasi-bamigroenten
  • 150 g taugé
  • 10 el Conimex Teriyakisaus
  • 250 g Volkoren Noodles
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 945
    • Eiwitten 32.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 62.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 136.5g
    • Suikers 31.6g
    • Vezels 15.4g
    • Vetten 26.3g
    • Verzadigde vetten 4.6g
    • Onverzadigde vetten 21.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 3.0g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 1644mg
    • Zout 4.10g
    • Calcium 40%
    • Ijzer 36%
    • Potassium 19%
    • Vitamine C 49%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Meng de gekruide tofublokjes met 3 el gembersiroop in een kom.

  2. Kook de volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit in een wok 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de groenten ca. 3 minuten. Voeg 10 el Conimex teriyaki woksaus toe en meng het geheel goed door elkaar. Voeg als laatste de taugé toe en wok deze nog even kort mee.

  4. Verhit in een wok of koekenpan 1 el Conimex wokolie en roerbak hierin op laag vuur de gemarineerde tofublokjes goudbruin.

  5. Serveer de groenten en de volkoren noedels met de tofublokjes.

 
         
\