Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 pot Conimex Black Satesaus Pikant
- 1 paprika
- 1 komkommer
- 150 g winterpeen (1 stuk)
- 1 spitskool
- 170 g gekruide tofureepjes
- 4 el Conimex Gembersiroop
- 4 el Conimex Gebakken uitjes
- 2 el Conimex Wokolie
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Marineer de gekruide tofureepjes in 4 el Conimex gembersiroop.
-
Snij de paprika, de winterpeen en de spitskool in dunne reepjes. Snij de komkommer in halve schijfjes.
-
Verhit 2 el Conimex wokolie in een (koeken)pan en bak hierin de tofureepjes krokant op een laag vuur.
-
Verwarm de Conimex pittige satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Meng alle groenten op het bord en serveer de salade met de satésaus. Strooi de tofublokjes en de gefrituurde uitjes over de salade.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Het is heerlijk als bijgerecht bij de rijsttafel maar is ook lekker bij Bami en Nasi Goreng.
Koel en donker bewaren.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Koel en donker bewaren.
Na opening gekoeld bewaren.
Geraspte kokos wordt gemaakt van het vruchtvlees van de kokosnoot. Het wordt in heel Azie gebruikt in curry's, soepen en als garnering (seroendeng).
Recept kokos koekjes
Ingredienten:
- 1 zakje Conimex geraspte kokos
- 150 g suiker
- 2 eieren
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels poedersuiker
Bereidingswijze:
- Scheid de eidooiers van het eiwit.
- Roer 75 g suiker en een paar druppels water stevig door de eidooiers.
- Klop het eiwit en de rest van de suiker luchtig.
- Voeg de kokos en het eidooiermengsel toe, luchtig doorroeren.
- Maak hiervan kleine porties (met een lepel) op een ingevette en met bloem bestoven bakplaat.
- Bestrooi ze met poedersuiker en bak ze in 15 minuten goudbruin bij 180°C. Serveer de koekjes warm.
Zonder toegevoegde smaakversterkers.
Zonder kunstmatige kleurstoffen.
Zonder conserveermiddelen.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten. Strooi de uitjes pas vlak voor het opdienen over het gerecht.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.