Gado Gado salade

Gado Gado salade

Gado Gado betekent letterlijk koude groenten met satésaus. Deze vegetarische Gado Gado salade, serveer je met de heerlijke Conimex pikante satésaus.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 pot Conimex Pindasaus Sambal 400 g
  • 1 paprika
  • 1 komkommer
  • 150 g winterpeen (1 stuk)
  • 1 spitskool
  • 170 g gekruide tofureepjes
  • 4 el Conimex Gembersiroop
  • 4 el Conimex Gebakken uitjes
  • 2 el Conimex Wokolie
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 475
    • Eiwitten 14.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 57.7g
    • Koolhydraten excl. vezels 51.2g
    • Suikers 30.8g
    • Vezels 6.5g
    • Vetten 23.1g
    • Verzadigde vetten 4.3g
    • Onverzadigde vetten 18.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.6g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.6g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 1086mg
    • Zout 2.71g
    • Calcium 22%
    • Ijzer 18%
    • Potassium 16%
    • Vitamine C 109%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Marineer de gekruide tofureepjes in 4 el Conimex gembersiroop.

  2. Snij de paprika, de winterpeen en de spitskool in dunne reepjes. Snij de komkommer in halve schijfjes.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie in een (koeken)pan en bak hierin de tofureepjes krokant op een laag vuur.

  4. Verwarm de Conimex pittige satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Meng alle groenten op het bord en serveer de salade met de satésaus. Strooi de tofublokjes en de gefrituurde uitjes over de salade.