Boemboe Sajoer Boontjes 

95 g

Boemboe voor Sajoer Boontjes is bereid met onder andere rode pepers en kokos. Met deze boemboe maak je in een handomdraai van je sperziebonen een heerlijk zoet, kruidig groentegerecht uit de Indonesische keuken. De Sajoer Boontjes zijn iets milder dan de hier hoe je super makkelijk je sperziebonen een Aziatische smaak geeft met deze boemboe!

Tip: Sajoer boontjes kun je 'nat' serveren door de boemboe niet helemaal te laten inkoken. Helemaal naar eigen smaak! Serveer ze als bijgerecht bij bijvoorbeeld rendang.

We hebben het recept van onze boemboes aangepast met aandacht voor suiker en zout, met net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), suiker, glucosestroop, gemodificeerd zetmeel, sambal 7,3% (rode peper, zout, voedingszuur E270), ui, water, galangawortel, aroma (bevat MELK), knoflook, azijn, kokos, citroengras, zout, volledig geharde palmolie, smaakversterker E621, mineraalzout (kalium), maltodextrine, geconcentreerd citroensap, conserveermiddel E202, gebrande suiker.
per 100g
ENER-KJ 472 kJ
Zout 0.25 g
Vetten 2.7 g
Suiker 2 g
FASAT 0.5 g
Eiwitr 2.2 g
FIBTG 1.4 g
Koolhydraten 19 g
Energie 113 kcal
ENER-COMBINED 113 kcal / 472 kJ
Melk 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild