Boemboe voor Sajoer Boontjes is bereid met onder andere rode pepers en kokos. Met deze boemboe maak je in een handomdraai van je sperziebonen een heerlijk zoet, kruidig groentegerecht uit de Indonesische keuken. De Sajoer Boontjes zijn iets milder dan de hier hoe je super makkelijk je sperziebonen een Aziatische smaak geeft met deze boemboe!
Tip: Sajoer boontjes kun je 'nat' serveren door de boemboe niet helemaal te laten inkoken. Helemaal naar eigen smaak! Serveer ze als bijgerecht bij bijvoorbeeld rendang.
We hebben het recept van onze boemboes aangepast met aandacht voor suiker en zout, met net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.
Voedingswaarde-etiket | per 100ml | per 100g |
---|---|---|
ENER-KJ | 452 kJ | 1710 kJ |
Zout | 0.25 g | 4 g |
Vetten | 2.7 g | 22 g |
Suiker | 2.7 g | 30 g |
FASAT | 0.5 g | 5.1 g |
Eiwitr | 2.3 g | 3.6 g |
FIBTG | 0.9 g | 2.4 g |
Koolhydraten | 18 g | 47 g |
Energie | 108 kcal | 409 kcal |
ENER-COMBINED | 108 kcal / 452 kJ | 409 kcal / 1710 kJ |