Boemboe Bami Goreng 

95 g

Met de Boemboe Bami Goreng maak je super makkelijk het meest populaire noedelgerecht uit de Indonesische keuken. Bami Goreng betekent letterlijk gebakken bami, waarin Indonesiërs oorspronkelijk hun groenten en vlees van de dag ervoor opbakken. Dit geheel breng je op smaak met bami kruiden en specerijen, rechtstreeks uit Indonesië.

Tip: Bami Goreng wordt vaak bereid met kip of varkensvlees, maar kan met talloze ingrediënten worden gecombineerd. Maak hem bijvoorbeeld vegetarisch door de bami te combineren met kruidige omeletreepjes!

We hebben het recept van onze boemboes aangepast met aandacht voor suiker en zout, met net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), glucosestroop, ui, dextrose, water, zout, gember, knoflook, azijn, aroma, sojasaus (water, SOJABOON, TARWE, zout), koriander, smaakversterker E621, sambal (rode peper, zout, water, voedingszuur E270), tomatenpuree, gemodificeerd zetmeel, maltodextrine, volledig geharde palmolie, mineraalzout (kalium), kurkuma, gistextract, galangawortel, citroengras, GARNALENPOEDER, komijnzaad, conserveermiddel E202.
per 100g
Energie 123 kcal
Suiker 2.2 g
Koolhydraten 15 g
Zout 0.53 g
FIBTG 1.7 g
ENER-KJ 515 kJ
FASAT 0.4 g
Eiwitr 9 g
Vetten 2.8 g
ENER-COMBINED 123 kcal / 515 kJ
Soja, Wheat and its derivates, Glutenbevattende granen, Schaaldieren 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild