Boemboe Javaanse Boontjes 

95 g

Boemboe voor Javaanse Boontjes is bereid met onder andere ketjap en sambal. Met deze boemboe maak je super snel en makkelijk van je sperziebonen een heerlijk zoet, pittig groentegerecht uit de Indonesische keuken. De Javaanse Boontjes zijn iets scherper dan de bami rames of

Sambal 21% (rode peper, zout, voedingszuur E270), glucosestroop, water, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), suiker, tomatenpuree, gemodificeerd zetmeel, dextrose, knoflook, galangawortel, ui, zout, sojasaus 2,1%(water, SOJABOON, TARWE, zout), gebrande suiker, azijn, volledig geharde palmolie, maltodextrine, mineraalzout (kalium), aroma (bevat TARWE, SELDERIJ), conserveermiddel E202, gistextract.
per 100g
Koolhydraten 19 g
FASAT 0.2 g
ENER-KJ 443 kJ
Vetten 1.9 g
Zout 0.3 g
Energie 106 kcal
Suiker 1 g
Eiwitr 2 g
FIBTG 1.5 g
ENER-COMBINED 106 kcal / 443 kJ
Glutenbevattende granen, Soja, Selderij, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild