Boemboe Nasi Goreng

95 g

Met de Boemboe Nasi Goreng maak je super makkelijk het meest populaire rijstgerecht uit de Indonesische keuken. Nasi Goreng betekent letterlijk gebakken rijst, waarin Indonesiërs oorspronkelijk hun groenten en vlees van de dag ervoor opbakken. Dit geheel breng je op smaak met nasi kruiden en specerijen, rechtstreeks uit Indonesië.

Tip: Nasi Goreng wordt vaak bereid met kip of varkensvlees, maar kan met talloze ingrediënten worden gecombineerd. Maak hem bijvoorbeeld vegetarisch door de nasi te combineren met cashewnoten!

We hebben het recept van onze boemboes aangepast met aandacht voor suiker en zout, met net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Ui, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), glucosestroop, water, galangawortel, koriander, aroma, zout, sambal (rode peper, zout, voedingszuur E270), knoflook, suiker, sojasaus (water, SOJABOON, TARWE, zout), komijnzaad, azijn, gemodificeerd zetmeel, tomatenpuree, smaakversterker E621, volledig geharde palmolie, mineraalzout (kalium), GARNALENPOEDER, kurkuma, conserveermiddel E202.
Voedingswaarde-etiket per 100g
Vetten 2.1 g
Eiwitr 6.6 g
Koolhydraten 16 g
FASAT 0.4 g
Suiker 1.4 g
FIBTG 0.9 g
ENER-KJ 473 kJ
Zout 0.35 g
Energie 113 kcal
ENER-COMBINED 113 kcal / 473 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Soja, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild