Boemboe Nasi Goreng 

95 g

Met de Boemboe Nasi Goreng maak je super makkelijk het meest populaire rijstgerecht uit de Indonesische keuken. Nasi Goreng betekent letterlijk gebakken rijst, waarin Indonesiërs oorspronkelijk hun groenten en vlees van de dag ervoor opbakken. Dit geheel breng je op smaak met nasi kruiden en specerijen, rechtstreeks uit Indonesië.

Tip: Nasi Goreng wordt vaak bereid met kip of varkensvlees, maar kan met talloze ingrediënten worden gecombineerd. Maak hem bijvoorbeeld vegetarisch door de nasi te combineren met cashewnoten!

We hebben het recept van onze boemboes aangepast met aandacht voor suiker en zout, met net zo’n lekkere en vertrouwde smaak.

Ui, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), glucosestroop, water, galangawortel, koriander, aroma, zout, sambal (rode peper, zout, voedingszuur E270), knoflook, suiker, sojasaus (water, SOJABOON, TARWE, zout), komijnzaad, azijn, gemodificeerd zetmeel, tomatenpuree, smaakversterker E621, volledig geharde palmolie, mineraalzout (kalium), GARNALENPOEDER, kurkuma, conserveermiddel E202.
per 100g
Vetten 2.1 g
Eiwitten 6.6 g
Koolhydraten 16 g
Verzadigde vetten 0.4 g
Suiker 1.4 g
Voedingsvezel 0.9 g
ENER-KJ 473 kJ
Zout 0.35 g
ENER- 113 kcal
Energie 113 kcal / 473 kJ
Soja, Schaaldieren, Glutenbevattende granen, Wheat and its derivates 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild