Mix voor Bami Goreng 

43 GR

Bami is een van de meest bekende gerechten uit de Aziatische keuken. Bami Goreng betekent 'gebakken bami' in het Chinees, omdat de mie in een wok wordt gebakken met kruiden en andere ingrediënten zoals groenten en vlees. Met deze mix van groenten en kruiden geef je jouw Bami Goreng een heerlijk kruidige en vertrouwde smaak.

Tip: ontdek zelf hoe jij jouw bami het lekkerst vindt. Probeer bijvoorbeeld eens dit klassieke recept met hamlappen en bamigroenten, of ga voor een vegetarische variant met pittige tofuspiesjes.

Natuurlijk kan je ook aan tafel nog variëren. Met wat simpele trucs kan iedereen aan tafel zijn of haar bami helemaal naar wens op smaak brengen, bijvoorbeeld met wat extra Ketjap Manis, een lepel Sambal Oelek, satésaus, knapperige Seroendeng en natuurlijk kroepoek.

Groenten 51% (ui, wortel, prei, KNOLSELDERIJ), zout, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), knoflook, sojasauspoeder (zout, SOJABOON, TARWE, zonnebloemolie), gember, koriander, komijn, raapzaadolie, aardappelzetmeel, kurkuma, peper. Kan melk, ei, mosterd bevatten.
per 100g
Vetten 3.6 g
Suiker 1.7 g
Koolhydraten 14 g
ENER-KJ 522 kJ
ENER- 124 kcal
Verzadigde vetten 0.6 g
Voedingsvezel 1.6 g
Zout 0.89 g
Eiwitten 7.1 g
Energie 124 kcal / 522 kJ
Soja, Mosterd, Ei, Melk, Glutenbevattende granen, Selderij 

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild