Mix voor Bami Goreng 

43 GR

Bami is een van de meest bekende gerechten uit de Aziatische keuken. Bami Goreng betekent 'gebakken bami' in het Chinees, omdat de mie in een wok wordt gebakken met kruiden en andere ingrediënten zoals groenten en vlees. Met deze mix van groenten en kruiden geef je jouw Bami Goreng een heerlijk kruidige en vertrouwde smaak.

Tip: ontdek zelf hoe jij jouw bami het lekkerst vindt. Probeer bijvoorbeeld eens dit klassieke recept met hamlappen en bamigroenten, of ga voor een vegetarische variant met pittige tofuspiesjes.

Natuurlijk kan je ook aan tafel nog variëren. Met wat simpele trucs kan iedereen aan tafel zijn of haar bami helemaal naar wens op smaak brengen, bijvoorbeeld met wat extra Ketjap Manis, een lepel Sambal Oelek, satésaus, knapperige Seroendeng en natuurlijk kroepoek.

Groenten 51% (ui, wortel, prei, KNOLSELDERIJ), zout, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), knoflook, sojasauspoeder (zout, SOJABOON, TARWE, zonnebloemolie), gember, koriander, komijn, raapzaadolie, aardappelzetmeel, kurkuma, peper. Kan melk, ei, mosterd bevatten.
per 100g
Vetten 3.6 g
Suiker 1.7 g
Koolhydraten 14 g
ENER-KJ 522 kJ
Energie 124 kcal
FASAT 0.6 g
FIBTG 1.6 g
Zout 0.89 g
Eiwitr 7.1 g
ENER-COMBINED 124 kcal / 522 kJ
##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerAllergy,unilever:product-attributes/productdata/hasAllergen@@ 
" class="product-info-item__item ">
Soja, Mosterd, Ei, Melk, Glutenbevattende granen, Selderij 

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild