En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 338.99 kcal |
Eiwitten | 6.44 g |
Suikers | 27.78 g |
Vezels | 9.18 g |
Verzadigde vetten | 3.31 g |
Natrium | 1238.14 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 19.04 g |
Was en snijd de aubergine in blokjes van ca. 3 cm. Verhit in een koekenpan de wokolie op halfhoog vuur en bak hierin de aubergine al omscheppend mooi bruin. Past niet alles in 1 pan bak de aubergine dan in gedeelten.
Als alles gebakken is doe het dan terug in de pan voeg 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels hoisinsaus en 3 eetlepels balsamicozijn toe en laat alles met de deksel op de pan 15 minuten zachtjes sudderen.
Roer af en toe en neem de pan van het vuur als de aubergines zacht en gaar zijn.