tjap tjoi met garnalen

Tjap Tjoi met garnalen

Deze tjap tjoi met garnalen is een mix van gestoofde groenten met gekookte en gepelde garnalen. In China ook wel bekend als Chop Suey en als Tjap Tjoi in de Chinees-Indonesische keuken. 
20 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 1 paksoi
  • 6 lente-uien
  • 200 g peultjes
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 53 g Conimex mix voor Tjap Tjoy (1 pak)
  • 250 g gekookte, gepelde garnalen
  • 4 el Conimex Ketjap Manis

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 547.41 kcal
Eiwitten 23.13 g
Suikers 10.56 g
Vezels 3.15 g
Verzadigde vetten 2.02 g
Natrium 2035.77 mg
Fat Per Nutrient Basis 8.66 g

Bereidingswijze

  1. Snij de paksoi in brede repen en de lente-uitjes in schuinen ringen. Maak de peultjes schoon.

  2. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex Wokolie, roerbak hierin de paksoi, de lente-uitjes en de peultjes 1 minuut. Roer hier vervolgens een halve liter water en de Conimex mix voor Tjap Tjoy door en breng het al roerend aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes stoven.

  4. Schep de garnalen en 4 el Conimex Ketjap Manis door de saus en laat alles even goed doorwarmen. Serveer direct.

Meer heerlijke recepten