En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 547.41 kcal |
Eiwitten | 23.13 g |
Suikers | 10.56 g |
Vezels | 3.15 g |
Verzadigde vetten | 2.02 g |
Natrium | 2035.77 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 8.66 g |
Snij de paksoi in brede repen en de lente-uitjes in schuinen ringen. Maak de peultjes schoon.
Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Verhit 2 el Conimex Wokolie, roerbak hierin de paksoi, de lente-uitjes en de peultjes 1 minuut. Roer hier vervolgens een halve liter water en de Conimex mix voor Tjap Tjoy door en breng het al roerend aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes stoven.
Schep de garnalen en 4 el Conimex Ketjap Manis door de saus en laat alles even goed doorwarmen. Serveer direct.