Thai Fish cakes - Thaise viskoekjes

Thaise viskoekjes

Met dit Thaise viskoekjes recept maak je echte Thai fish cakes. Met smaakmakers als vissaus en Conimex rode currypasta zet je de supersnel deze heerlijke Thaise viskoekjes op tafel! 
5 Minutes
2
Kruidig

Ingrediënten

  • 500 g kabeljauwfilet (of een andere witvis)
  • 15 g verse koriander
  • 2 theelepels vissaus
  • 1 volle eetlepel maïzena
  • 1 theelepel Conimex Thaise Groene Curry Paste
  • 10 stengels citroengras (sereh) of satéprikkers
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 362.36 kcal
Eiwitten 45.25 g
Suikers 0.65 g
Vezels 0.33 g
Verzadigde vetten 2.74 g
Natrium 684.38 mg
Fat Per Nutrient Basis 15.47 g

Bereidingswijze

  1. Maal alle ingrediënten (behalve de citroengras) fijn in een keukenmachine of blender.

  2. Snijd 10 cm van de onderkant van het citroengras af (dit wordt niet gebruikt) en bewaar de stengels.

  3. Rol 10 balletjes van het vismengsel en vorm deze rondom de citroengrasstengels. Druk ze plat zodat ze tijdens het bakken goed gaar worden.

  4. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes aan beide zijden in ca. 2-3 minuten goudbruin en gaar. Serveer de Thaise viskoekje met de Thaise Mangosalade.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild