Phak Buung Fai  Daeng - Thaise roergebakken spinazie

Thaise roergebakken spinazie

Met dit recept voor Thaise roergebakken spinazie zet je een bijzonder spinazie gerecht op tafel. Lekker kruidig en licht pittig combineert deze spinazie roerbak met heel veel andere Aziatische gerechten. 
5 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 350 g spinazie, gewassen
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 1 teentje knoflook, in dunne plakjes
  • 1 verse rode Thaise chilipeper, in ringetjes
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 1 theelepel vissaus
  • 1 theelepel Conimex Sojasaus
  • 2 eetlepels geroosterde pinda's, grof gehakt

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 239.68 kcal
Eiwitten 7.85 g
Suikers 1.62 g
Vezels 4.11 g
Verzadigde vetten 3.42 g
Natrium 693.72 mg
Fat Per Nutrient Basis 20.49 g

Bereidingswijze

  1. Verhit een wok op hoog vuur en schenk de wokolie erin. Roerbak de knoflook en de chilipeper 1 minuut op een halfhoog vuur.

  2. Voeg de spinazie toe, roerbak 30 seconden totdat alles begint te slinken en voeg 1 eetlepel oestersaus, 1 theelepel vissaus en 1 theelepel sojasaus toe. Roerbak alles nog heel even en zorg dat het niet te gaar wordt. Bestrooi met de pinda’s en serveer direct.

Meer heerlijke recepten