Rode Curry met kip en peultjes

Thaise Rode Curry met kip en peultjes

Deze Thaise Rode Curry zet je lekker en snel op tafel! Deze licht pittige Curry is bereid met authentieke specerijen zoals Kaffir limoenblad, rode peper en citroengras. 
15 min
4
Mild

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet
  • 400 g verse peultjes
  • 2 uien
  • 300 g rijst
  • 400 ml kokosmelk light
  • 1 el Conimex Wokolie
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 528.35 kcal
Eiwitten 27.31 g
Suikers 4.11 g
Vezels 5.04 g
Verzadigde vetten 7.31 g
Natrium 80.49 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.18 g

Bereidingswijze

  1. Snij de ui in halve ringen en halveer de peultjes. Snij de kipfilet in blokjes.

  2. Kook de rijst gaar.

  3. Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui en peultjes toe en bak 3 min. kort mee. Zet het vuur laag, voeg de kokosmelk en currypasta toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht 1-2 min. zachtjes doorkoken.

  4. Serveer de curry met de rijst.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild