Thaise Rode Curry met gewokte groenten

Lekkere broccoli en paksoi in pittige curry saus. Dit gerecht is pittig en vol van smaak door de Conimex Thaise Rode Curry paste. Dit heerlijke vegetarische Aziatische gerecht wordt geserveerd met witte rijst. 
15 Minutes
3
Pittig

Ingrediënten

  • 2 el Conimex Wokolie
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 Shanghaii paksoi
  • 1 ui
  • 1 stronk broccoli
  • 225 g pandanrijst

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 532.343 kcal
Eiwitten 10.034 g
Suikers 4.013 g
Vezels 3.68 g
Verzadigde vetten 12.706 g
Natrium 17.565 mg
Fat Per Nutrient Basis 22.133 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de paksoi in de lengte doormidden en snij deze daarna grof. Snij de ui in ringen.

  2. Verhit in een wok of koekenpan twee eetlepels Conimex wok olie en roerbak als eerste de broccoli 2 minuten, voeg de dan de paksoi en uien toe en roerbak deze ook nog 2 à 3 minuten mee, blus af met twee eetlepels water.

  3. Breng de kokosmelk, 100 ml en de currypaste in een pan al roerende aan de kook en laat dit ongeveer 2 minuten zachtjes koken. Voeg de broccoli, ui en paksoi toe en verhit deze nog even kort mee.

  4. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten