En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 532.343 kcal |
Eiwitten | 10.034 g |
Suikers | 4.013 g |
Vezels | 3.68 g |
Verzadigde vetten | 12.706 g |
Natrium | 17.565 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 22.133 g |
Kook de rijst. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de paksoi in de lengte doormidden en snij deze daarna grof. Snij de ui in ringen.
Verhit in een wok of koekenpan twee el Conimex wok olie en roerbak als eerste de broccoli 2 min., voeg de dan de paksoi en uien toe en roerbak deze ook nog 2 à 3 min. mee, blus af met twee el water.
Breng de kokosmelk, 100 ml en de currypaste in een pan al roerende aan de kook en laat dit ongeveer 2 min. zachtjes koken. Voeg de broccoli, ui en paksoi toe en verhit deze nog even kort mee.
Serveer de curry met de gekookte rijst.