En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 611.83 kcal |
Eiwitten | 18.1 g |
Suikers | 4.02 g |
Vezels | 2.52 g |
Verzadigde vetten | 13.55 g |
Natrium | 374.97 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 26.69 g |
Snij de rode ui in halve ringen, halveer de paksoi en snij deze grof, was de taugé. Verhit in een wok of koekenpan 2 eetlepels olie en roerbak de garnalen, in ongeveer 2 minuten gaar, laat ze uitlekken op keukenpapier. Kook de rijst.
Verhit vervolgens 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de paksoi en ui ongeveer 2 minuten. Zet het vuur laag en voeg de currypaste, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng de curry al roerende aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken. Voeg als laatste de taugé en de garnalen toe en verhit deze kort mee.
Serveer de curry met de gekookte rijst