En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 288.06 kcal |
Eiwitten | 35.71 g |
Suikers | 1.47 g |
Vezels | 1.82 g |
Verzadigde vetten | 2.28 g |
Natrium | 1480.18 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 12.77 g |
Snij de rode pepers klein en hak ze vervolgens fijn. Knijp de teentjes knoflook uit en meng deze met de rode pepers. Hak de basilicum fijn. Snij de kip in reepjes.
Meng vervolgens de oestersaus, sojasaus en vissaus met elkaar en voeg dit bij de rode pepers en knoflook.
Verhit in een wok of koekepan twee eetlepels wokolie en bak hierin de kip goudbruin en gaar. Voeg het rode peper mengsel toe en roerbak het geheel nog kort. Voeg als laatste de basilicum toe en verhit deze ook nog even kort mee.
Strooi de pinda's over de kip. Serveer de kip met jasmijn rijst.