En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 727.521 kcal |
Eiwitten | 18.855 g |
Suikers | 32.128 g |
Vezels | 10.72 g |
Verzadigde vetten | 3.14 g |
Natrium | 828.002 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 17.816 g |
Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de basmati rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken.
Pel en hak ondertussen de knoflook fijn. Snijd de courgettes en paprika’s in stukjes.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 els wok olie toe en roerbak de paprika 2 min. Voeg de courgette en de knoflook toe en wok 4 min. Schep de cashewnoten erdoor en wok 1 min. Voeg de rijst en 8-10 el Conimex Woksaus Sweet Chili toe en wok nog 2 min.
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes boven de wok en schep ze door de Sweet Chili rijst. Verdeel over 4 borden of kommen.