Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 265.4 kcal |
Eiwitten | 25.431 g |
Suikers | 9.326 g |
Vezels | 1.695 g |
Verzadigde vetten | 2.049 g |
Natrium | 982.742 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 9.883 g |
Splits het ei en meng het eiwit met de maïzena, pel de garnalen en leg deze in het eiwitmengsel en meng goed door elkaar. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de spicy Szechuan saus met 2 els water
Snij paksoi en rode ui, hou het dikkere gedeelte van de paksoi gescheiden van het blad.
Verhit 2 els olie in wok of koekenpan en bak de garnalen kort op hoog vuur aan beide kanten en haal ze uit de pan. Bak de ui en het dikkere gedeelte van de paksoi 1 min., voeg het gesneden blad toe en roerbak nog ongeveer 2 min. door.
Voeg de saus en de garnalen toe en warm alles een halve min. kort door op hoog vuur. Serveer de garnalen met de rijst.