Spicy Szechuan Woknoedels met Garnalen en Paksoi

Zin in een snel en smaakvol Aziatisch gerecht? Probeer deze Spicy Szechuan Wok noedels met Garnalen en Paksoi. In een paar stappen zet je een zoet-pittige maaltijd op tafel, bomvol verse ingrediënten en op smaak gebracht met de heerlijke Conimex Spicy Szechuan Wok saus. Perfect voor liefhebbers van de Aziatische keuken en eindeloos te variëren met vlees, vis of vegetarische opties! 
20 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 1 baby paksoi
  • 1 rode ui
  • 60 gram cashewnoten
  • 8 reuzengarnalen
  • 1 ei
  • 1 el maizenapoeder
  • 1/2 flesje Conimex woksaus Spicy Szechuan

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 265.4 kcal
Eiwitten 25.431 g
Suikers 9.326 g
Vezels 1.695 g
Verzadigde vetten 2.049 g
Natrium 982.742 mg
Fat Per Nutrient Basis 9.883 g

Bereidingswijze

  1. Splits het ei en meng het eiwit met de maïzena, pel de garnalen en leg deze in het eiwitmengsel en meng goed door elkaar. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng de spicy Szechuan saus met 2 els water

  3. Snij paksoi en rode ui, hou het dikkere gedeelte van de paksoi gescheiden van het blad.

  4. Verhit 2 els olie in wok of koekenpan en bak de garnalen kort op hoog vuur aan beide kanten en haal ze uit de pan. Bak de ui en het dikkere gedeelte van de paksoi 1 min., voeg het gesneden blad toe en roerbak nog ongeveer 2 min. door.

  5. Voeg de saus en de garnalen toe en warm alles een halve min. kort door op hoog vuur. Serveer de garnalen met de rijst.

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild