Sook-ju Namool – Roergebakken pikante  Koreaanse taugé met knoflook en sesamolie

Roergebakken pikante Koreaanse taugé met knoflook en sesamolie

Deze roergebakken pikante Koreaanse taugé met knoflook en sesamolie is een heerlijk bijgerecht dat in minder dan 10 minuten op tafel staat. Maak dit lekkere kruidige bijgerecht als bijgerecht voor bij een Koreaanse maaltijd! 
5 min
2
Mild

Ingrediënten

  • 2 theelepels sesamolie
  • 300 g taugé
  • teentje knoflook, geperst
  • ½ eetlepel Conimex Sambal Badjak
  • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
  • theelepels geroosterde sesamzaadjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 99.81 kcal
Eiwitten 4.13 g
Suikers 3.7 g
Vezels 2.33 g
Verzadigde vetten 0.94 g
Natrium 135.84 mg
Fat Per Nutrient Basis 5.8 g

Bereidingswijze

  1. Zet een wok op hoog vuur en schenk 2 theelepel sesamolie erin. Roerbak de taugé kort totdat het begint te kleuren.

  2. Voeg dan het uitgeperste teentje knoflook en ½ eetlepel sambal badjak toe roerbak kort mee. Strooi voor het serveren de bosui en de sesamzaadjes erover.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild