Sook-ju Namool – Roergebakken pikante  Koreaanse taugé met knoflook en sesamolie

Roergebakken pikante Koreaanse taugé met knoflook en sesamolie

Deze roergebakken pikante Koreaanse taugé met knoflook en sesamolie is een heerlijk bijgerecht dat in minder dan 10 minuten op tafel staat. Maak dit lekkere kruidige bijgerecht als bijgerecht voor bij een Koreaanse maaltijd! 
5 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 2 theelepels sesamolie
  • 300 g taugé
  • teentje knoflook, geperst
  • ½ eetlepel Conimex Sambal Badjak
  • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
  • theelepels geroosterde sesamzaadjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 99.81 kcal
Eiwitten 4.13 g
Suikers 3.7 g
Vezels 2.33 g
Verzadigde vetten 0.94 g
Natrium 135.84 mg
Fat Per Nutrient Basis 5.8 g

Bereidingswijze

  1. Zet een wok op hoog vuur en schenk 2 theelepel sesamolie erin. Roerbak de taugé kort totdat het begint te kleuren.

  2. Voeg dan het uitgeperste teentje knoflook en ½ eetlepel sambal badjak toe roerbak kort mee. Strooi voor het serveren de bosui en de sesamzaadjes erover.

Meer heerlijke recepten