En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 357.39 kcal |
Eiwitten | 22.65 g |
Suikers | 7.89 g |
Vezels | 4.7 g |
Verzadigde vetten | 7.59 g |
Natrium | 759.15 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 15.14 g |
Pel en snijd de rode uien elk in 6 partjes. Snijd de paksoi in stukken. Houd het groene blad en de steelstukken apart. Rasp de schil van de limoenen. Snijd 1 limoen in kwartjes.
Was en droog de paksoi heel goed (bijv. in een slacentrifuge). Dep de garnalen droog met keukenpapier.
Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet.
Verwarm ondertussen een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el wok olie in en wok de uien 2 min. Voeg de garnalen en limoenrasp toe en roerbak 3 min. Voeg de steelstukken van de paksoi toe en roerbak 1 min. Schuif de ingrediënten -als er veel vocht in de pan zit- naar de zijkant van de pan en laat het vocht in het midden van de pan verdampen. Zet het vuur laag. Roer de Rode Curry Paste en de kokosmelk erdoor. Knijp 1 limoen erboven uit. Breng al roerende aan de kook en laat de curry 2 min. zachtjes pruttelen. Voeg het groen van de paksoi toe. Even doorwarmen.
Verdeel de rijstnoedels over 4 grote kommen, schep de Rode Thaise Garnalen Curry met paksoi en limoen erbij. Leg de parten limoen ernaast.