Rendang

Rendang Vlees

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Met dit recept en Conimex Boemboe Rendang vlees de lekkerste Indonesische magere runderlapjes bereiden. Serveer het met witte rijst en je hebt nasi putih en met kleefrijst katupek en lamang. 
150 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 500 g magere runderlappen in blokjes gesneden
  • 95 g Conimex Boemboe Rendang Vlees
  • 400 ml water

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 331.702 kcal
Eiwitten 28.827 g
Suikers 8.462 g
Vezels 0.553 g
Verzadigde vetten 5.31 g
Natrium 604.164 mg
Fat Per Nutrient Basis 19.45 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het rundvlees bruin.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Rendang Vlees en 400 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook en doe het deksel op de pan.

  3. Laat het geheel minimaal 2 uur sudderen op laag vuur. Haal het deksel van de pan en laat het gerecht nog 10 minuten inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten