Pittige nasi goreng met spekjes

Pittige Nasi Goreng met spekjes

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Maak een lekkere pittige Nasi Goreng met spekjes. 
20 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 1 zakje Conimex mix voor Nasi Goreng
  • 1 prei
  • 2 paprika's
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 125 g gerookte spekblokjes
  • 1 tl Conimex Sambal Oelek
  • 75 g Conimex Kroepoek Pittige Cassave

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 477.31 kcal
Eiwitten 15.53 g
Suikers 6.99 g
Vezels 6.01 g
Verzadigde vetten 2.29 g
Natrium 1907.08 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.27 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika in reepjes en de prei in halve ringen.

  2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Meng de mix voor nasi goreng met 100 ml warm water.

  4. Verhit 2 el wokolie en wok de spekblokjes ca. 2 min. Voeg de prei en paprika toe en roerbak ca. 4 minuten mee. Roer de Conimex Nasi Goreng Kruidenmix en 2 el Conimex Sambal Oelek erdoor en roerbak 3 minuten. Schep de rijst erdoor en warm goed door.

  5. Verdeel de nasi goreng over 4 borden of grote kommen. Maak het knapperig met Conimex Kroepoek pittige Cassave en pittiger met Conimex Sambal Oelek.

Meer heerlijke recepten