En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 219.35 kcal |
Eiwitten | 14.51 g |
Suikers | 5.04 g |
Vezels | 2.32 g |
Verzadigde vetten | 4.14 g |
Natrium | 1093.11 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 13.2 g |
Snijd de biefstuk in lange smalle reepjes. Pluk de blaadjes van de takjes munt en koriander. Laat de blaadjes heel en hak de steeltjes zeer fijn. Pel, halveer en snijd de uien in smalle reepjes. Halveer de limoenen, snijd 1 helft in 4 partjes en pers de rest uit.
Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en roerbak hierin de biefstukreepjes 3 minuten. Roer de Conimex Thaise Groene Curry Paste erdoor en haal de pan dan van het vuur.
Meng eerst de Conimex Sojasaus, het limoensap en de kokosmelk door het vlees, daarna de uienreepjes en de fijngehakte kruidensteeltjes en laat de salade vervolgens afkoelen tot lauwwarm of ijskoud, net wat je het lekkerst vindt.
Schep vlak voor het eten de kruidenblaadjes door de salade en geef de partjes limoen er apart bij.