Pittige biefstuk salade

Pittige biefstuksalade

Heerlijke pittige biefstuksalade met malse biefstuk, munt, rode uien en dressing. Extra lekker en vol van smaak door Conimex Thaise Groene Curry en de dressing van Conimex Sojasaus, limoen en kokosmelk. In slechts een kwartiertje tijd staat deze heerlijke Aziatische salade al op tafel! 
5 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 200 g malse biefstuk
  • 6 takjes munt en/of koriander
  • 2 rode uien
  • 2 limoenen
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 2 el Conimex Thaise Groene Curry Paste
  • 5 el Conimex Sojasaus
  • 50 ml kokosmelk

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 219.355 kcal
Eiwitten 14.506 g
Suikers 5.04 g
Vezels 2.32 g
Verzadigde vetten 4.137 g
Natrium 1093.111 mg
Fat Per Nutrient Basis 13.205 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de biefstuk in lange smalle reepjes. Pluk de blaadjes van de takjes munt en koriander. Laat de blaadjes heel en hak de steeltjes zeer fijn. Pel, halveer en snijd de uien in smalle reepjes. Halveer de limoenen, snijd 1 helft in 4 partjes en pers de rest uit.

  2. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en roerbak hierin de biefstukreepjes 3 minuten. Roer de Conimex Thaise Groene Curry Paste erdoor en haal de pan dan van het vuur.

  3. Meng eerst de Conimex Sojasaus, het limoensap en de kokosmelk door het vlees, daarna de uienreepjes en de fijngehakte kruidensteeltjes en laat de salade vervolgens afkoelen tot lauwwarm of ijskoud, net wat je het lekkerst vindt.

  4. Schep vlak voor het eten de kruidenblaadjes door de salade en geef de partjes limoen er apart bij.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild