Nasi goreng met cashewnoten

Nasi goreng met cashewnoten

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Maak een heerlijke Nasi Goreng met cashewnoten. 
25 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 1 prei
  • 2 paprika's
  • 1 winterwortel
  • 350 g witte rijst
  • 2 el Conimex Ketjap Manis
  • 39 g Conimex mix voor Nasi Goreng
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 3 el Conimex Gembersiroop
  • 150 g geroosterde gezouten cashewnoten

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 668.329 kcal
Eiwitten 13.875 g
Suikers 10.939 g
Vezels 6.242 g
Verzadigde vetten 5.032 g
Natrium 1355.947 mg
Fat Per Nutrient Basis 25.593 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika en wortel in blokjes, en de prei in ringen.

  2. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, in water met 1 el Conimex ketjap manis.

  3. Meng de Conimex Nasi Goreng met 100 ml heet water en laat het mengsel ca. 10 min. staan.

  4. Verhit 2 el Conimex Wokolie en roerbak de wortelblokjes ca. 2 min. Voeg de prei en paprika toe en roerbak nog eens 2 minuten.

  5. Schep de mix voor nasi goreng erdoor, Meng nu de rijst erdoor en roerbak de nasi ca. 2 min.

  6. Schep tot slot de Conimex Gembersiroop en de cashewnoten door de nasi goreng en serveer direct.

Meer heerlijke recepten