En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 612.298 kcal |
Eiwitten | 28.668 g |
Suikers | 7.38 g |
Vezels | 7.423 g |
Verzadigde vetten | 4.081 g |
Natrium | 893.8 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 18.654 g |
Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de pandanrijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken. Breng ondertussen in een andere pan ook ruim water aan de kook en kook de sperziebonen 4 min. Afgieten.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en wok de blokjes kipfilet 5 minuten. Voeg de boontjes toe en roerbak 3 min. Roer de Conimex boemboe nasi goreng en 100 ml water erdoor en wok nog 3 min. Schep de rijst erdoor. Warm goed door. Schep er 2 eetlepels knapperige Conimex gebakken uitjes door.
Verdeel de nasi over 4 borden of grote kommen en bestrooi met 2 eetlepels knapperige gebakken uitjes.