Nasi Tjampoer boontjes met kip

Nasi Goreng met boontjes en kip

Nasi goreng van recept kip met sperziebonen en gebakken uitjes van Conimex. 
15 min
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 350 g pandanrijst
  • 600 g sperziebonen
  • 3 el Conimex Wok Olie
  • 300 g in blokjes gesneden kipfilet
  • 1 bakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
  • 4 el Conimex Gebakken Uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 612.298 kcal
Eiwitten 28.668 g
Suikers 7.38 g
Vezels 7.423 g
Verzadigde vetten 4.081 g
Natrium 893.8 mg
Fat Per Nutrient Basis 18.654 g

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de pandanrijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken. Breng ondertussen in een andere pan ook ruim water aan de kook en kook de sperziebonen 4 min. Afgieten.

  2. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en wok de blokjes kipfilet 5 minuten. Voeg de boontjes toe en roerbak 3 min. Roer de Conimex boemboe nasi goreng en 100 ml water erdoor en wok nog 3 min. Schep de rijst erdoor. Warm goed door. Schep er 2 eetlepels knapperige Conimex gebakken uitjes door.

  3. Verdeel de nasi over 4 borden of grote kommen en bestrooi met 2 eetlepels knapperige gebakken uitjes.

Gele Curry Kip 4122 square

Van restjes naar recept!

Help voedselverspilling te voorkomen! Heb je nog restjes in huis en weet je niet goed wat je ermee moet maken? Maak dan een foto van alle ingrediënten die je nog in huis hebt, dan stellen wij lekkere recepten voor waar je deze ingrediënten nog goed voor kan gebruiken.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild