Omelet reepjes

Ketjap manis gemarineerde eireepjes

Ketjap manis ook wel bekend als de Indonesische zoetmaker. Ketjap manis wordt gebruikt voor gerechten als nasi, bami, marinades en sauzen een rijke specerijen en kruiden. Wil je net iets anders dan een gewoon eitje bij je nasi of bami, dan is het lekker om deze ketjap manis gemarineerde eireepjes erbij te serveren. 
10 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 4 el Conimex Wokolie
  • 2 el Conimex Ketjap Manis
  • 1 el Conimex Gembersiroop

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 196.67 kcal
Eiwitten 5.57 g
Suikers 3.88 g
Vezels 0.0 g
Verzadigde vetten 3.48 g
Natrium 447.66 mg
Fat Per Nutrient Basis 16.64 g

Bereidingswijze

  1. Kluts de eieren los in een kom. Verhit een (koeken)pan met 2 el Conimex wokolie. Schenk het eimengsel in de pan. laat de ene kant van de omelet in ca. 3 minuten. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 minuten gaar.

  2. Snij de omelet in reepjes van 1 bij en marineer de reepjes in 2el Conimex Ketjap Manis.

  3. Bak de gemarineerde eireepjes nog even kort in de pan op laag vuur en serveer ze bij de maaltijd.

Meer heerlijke recepten