Omelet reepjes

Ketjap manis gemarineerde eireepjes

Ketjap manis ook wel bekend als de Indonesische zoetmaker. Ketjap manis wordt gebruikt voor gerechten als nasi, bami, marinades en sauzen een rijke specerijen en kruiden. Wil je net iets anders dan een gewoon eitje bij je nasi of bami, dan is het lekker om deze ketjap manis gemarineerde eireepjes erbij te serveren. 
10 min
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 4 el Conimex Wokolie
  • 2 el Conimex Ketjap Manis
  • 1 el Conimex Gembersiroop

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 196.67 kcal
Eiwitten 5.57 g
Suikers 3.88 g
Vezels 0.0 g
Verzadigde vetten 3.48 g
Natrium 447.66 mg
Fat Per Nutrient Basis 16.64 g

Bereidingswijze

  1. Kluts de eieren los in een kom. Verhit een (koeken)pan met 2 el Conimex wokolie. Schenk het eimengsel in de pan. laat de ene kant van de omelet in ca. 3 minuten. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 minuten gaar.

  2. Snij de omelet in reepjes van 1 bij en marineer de reepjes in 2el Conimex Ketjap Manis.

  3. Bak de gemarineerde eireepjes nog even kort in de pan op laag vuur en serveer ze bij de maaltijd.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild