En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 619.12 kcal |
Eiwitten | 13.87 g |
Suikers | 13.5 g |
Vezels | 3.57 g |
Verzadigde vetten | 3.56 g |
Natrium | 780.6 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 21.17 g |
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken.
Halveer de champignons. Snij de lente-uitjes in schuine stukjes en de knoflook in plakjes.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de wok olie toe en wok de champignons met de uitjes en knoflook 3 min. Schep de rijst erdoor en roerbak tot de rijst goed warm is. Roer de Conimex woksaus Hoisin erdoor. Goed doorwarmen.
Schep de cashewnoten door de hoisinrijst. Verdeel over 4 borden of grote kommen, bestrooi met wat knapperige kroepoek en geef de rest los erbij.