Hoisin rijst met champignons, lente-ui en cashewnoten

Hoisin rijst met champignons, lente-ui en cashewnoten

Vegetarische rijst met champignons en lente-ui die worden gebakken in Conimex Wok Olie. De champignons nemen de Conimex wokaus Hoisin in zich op en hebben daardoor een heerlijke volle smaak. Voeg Atjar Tjampoer toe voor een friszoete bite. 
20 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 350 gram rijst
  • 250 gram kastanje champignons
  • 6 lente-uien
  • 2 tenen knoflook
  • 3 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Hoisin
  • 75 gram ongezouten cashewnoten
  • 20 g Conimex Cassave 75g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 619.12 kcal
Eiwitten 13.87 g
Suikers 13.5 g
Vezels 3.57 g
Verzadigde vetten 3.56 g
Natrium 780.6 mg
Fat Per Nutrient Basis 21.17 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken.

  2. Halveer de champignons. Snij de lente-uitjes in schuine stukjes en de knoflook in plakjes.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de wok olie toe en wok de champignons met de uitjes en knoflook 3 min. Schep de rijst erdoor en roerbak tot de rijst goed warm is. Roer de Conimex woksaus Hoisin erdoor. Goed doorwarmen.

  4. Schep de cashewnoten door de hoisinrijst. Verdeel over 4 borden of grote kommen, bestrooi met wat knapperige kroepoek en geef de rest los erbij.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild