gado gado salade

Gado Gado salade

Gado Gado betekent letterlijk koude groenten met satésaus. Deze vegetarische Gado Gado salade, serveer je met de heerlijke Conimex pikante satésaus. 
20 min
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 1 pot Conimex Pindasaus Sambal 400 g
  • 1 paprika
  • 1 komkommer
  • 150 g winterpeen (1 stuk)
  • 1 spitskool
  • 170 g gekruide tofureepjes
  • 4 el Conimex Gembersiroop
  • 4 el Conimex Gebakken uitjes
  • 2 el Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 491.35 kcal
Eiwitten 14.92 g
Suikers 33.14 g
Vezels 7.58 g
Verzadigde vetten 4.35 g
Natrium 1111.51 mg
Fat Per Nutrient Basis 23.21 g

Bereidingswijze

  1. Marineer de gekruide tofureepjes in 4 el Conimex gembersiroop.

  2. Snij de paprika, de winterpeen en de spitskool in dunne reepjes. Snij de komkommer in halve schijfjes.

  3. Verhit 2 el Conimex wokolie in een (koeken)pan en bak hierin de tofureepjes krokant op een laag vuur.

  4. Verwarm de Conimex pittige satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Meng alle groenten op het bord en serveer de salade met de satésaus. Strooi de tofublokjes en de gefrituurde uitjes over de salade.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild