Conimex Thaise Rode Curry Met Kip En Sperziebonen

Conimex Thaise Rode Curry met kip en sperziebonen

Heerlijke licht pittige Thaise Rode Curry naar Thais recept met rode chilipeper, citroengras, laos en knoflook. 
10 Minutes
3
Mild

Ingrediënten

  • 250 g kipfilet blokjes
  • 200 g sperziebonen
  • 100 g taugé
  • 1 ui
  • 1 zakje Conimex Rode Curry Paste 90 g
  • 225 g pandanrijst
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 el Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 686.28 kcal
Eiwitten 28.31 g
Suikers 4.75 g
Vezels 4.89 g
Verzadigde vetten 14.95 g
Natrium 70.24 mg
Fat Per Nutrient Basis 29.72 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst.

  2. Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen.

  3. Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.

  4. Bak de kipblokjes goudbruin in de wok olie. Bak dan de ui nog 3 min. mee.

  5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water, sperziebonen en taugé toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild