En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 637.37 kcal |
Eiwitten | 20.65 g |
Suikers | 7.05 g |
Vezels | 5.36 g |
Verzadigde vetten | 13.14 g |
Natrium | 22.77 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 27.95 g |
Snij de tofu in blokjes. Zet een pan op met kokend water, zet het vuur uit en voeg 1 tl zout toe. Laat de tofu ca.10 min. wellen in het zoute, warme water.
Kook ondertussen de rijst. Snij de ui in halve ringen, halveer de sugar snaps of sperziebonen.
Kook de sugar snaps of sperziebonen ca. 5 min. voor.
Bak de ui en sugarsnaps ca. 2-3 min. in de wok olie op middelhoog vuur.
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.