Conimex Thaise Groene Curry Met Tofu

Conimex Thaise Groene Curry met tofu

Heerlijke licht pittige Thaise Groene Curry met tofu naar Thais recept met groene peper, limoenblad en komijn. 
10 Minutes
3
Mild

Ingrediënten

  • 375 g tofu naturel
  • 200 g sugar snaps of sperziebonen
  • 1 ui
  • 1 zakje Conimex Groene Curry Paste 90 g
  • 225 g pandanrijst
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 el Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 637.37 kcal
Eiwitten 20.65 g
Suikers 7.05 g
Vezels 5.36 g
Verzadigde vetten 13.14 g
Natrium 22.77 mg
Fat Per Nutrient Basis 27.95 g

Bereidingswijze

  1. Snij de tofu in blokjes. Zet een pan op met kokend water, zet het vuur uit en voeg 1 tl zout toe. Laat de tofu ca.10 min. wellen in het zoute, warme water.

  2. Kook ondertussen de rijst. Snij de ui in halve ringen, halveer de sugar snaps of sperziebonen.

  3. Kook de sugar snaps of sperziebonen ca. 5 min. voor.

  4. Bak de ui en sugarsnaps ca. 2-3 min. in de wok olie op middelhoog vuur.

  5. Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten