Chinese Stir Fry – Chinese Roerbak

Chinese Roerbakmaaltijd

Voor deze Chinese roerbakmaaltijd snijd je alle ingrediënten in hapklare stukjes. Met de Conimex smaakmakers staat deze overheerlijke Chinese roerbak met kip in een half uur op tafel! Dit wordt vast een van je favoriete Chinese roerbak recepten. 
15 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 1 lente-ui
  • 150 g oesterzwammen
  • 1 rode peper
  • 200 g kipfilet
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 0.5 flesje woksaus hoisin
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 75 g taugé

Bereidingswijze

  1. Snijd de lente-ui in schuine stukjes, scheur de oesterzwammen in reepjes en snijd de rode peper, zonder de zaadjes in halve ringetjes. Snijd de kipfilet in blokjes. Bereid de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en spoel koud. Zet ze apart.

  2. Verhit 2 els wokolie in een koekenpan of wok en roerbak de kipfilet 2-3 min. Voeg de oesterzwammen en de rode peper toe en bak ze ca. 2 min. mee. Roerbak de taugé 1 min. mee.

  3. Blus alles af met een half flesje hoisin woksaus en roer het goed door. Voeg als laatste de woknoedels toe en meng alles goed door elkaar. Garneer de Chinese roerbakmaaltijd met de lente-ui.

Chinese Stir Fry – Chinese Roerbak

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild