Chinese Stir Fry – Chinese Roerbak

Chinese Roerbakmaaltijd

Voor deze Chinese roerbakmaaltijd snijd je alle ingrediënten in hapklare stukjes. Met de Conimex smaakmakers staat deze overheerlijke Chinese roerbak met kip in een half uur op tafel! Dit wordt vast een van je favoriete Chinese roerbak recepten. 
15 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 1 lente-ui
  • 150 g oesterzwammen
  • 1 rode peper
  • 200 g kipfilet
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 87.5 g woksaus hoisin
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 75 g taugé

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 541.72 kcal
Eiwitten 33.56 g
Suikers 7.07 g
Vezels 3.71 g
Verzadigde vetten 6.58 g
Natrium 518.18 mg
Fat Per Nutrient Basis 22.29 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de lente-ui in schuine stukjes, scheur de oesterzwammen in reepjes en snijd de rode peper, zonder de zaadjes in halve ringetjes. Snijd de kipfilet in blokjes. Bereid de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en spoel koud. Zet ze apart.

  2. Verhit 2 eetlepels wokolie in een koekenpan of wok en roerbak de kipfilet 2-3 min. Voeg de oesterzwammen en de rode peper toe en bak ze ca. 2 min. mee. Roerbak de taugé 1 min. mee.

  3. Blus alles af met een half flesje hoisin woksaus en roer het goed door. Voeg als laatste de woknoedels toe en meng alles goed door elkaar. Garneer de Chinese roerbakmaaltijd met de lente-ui.

Meer heerlijke recepten